Tuesday, September 22, 2015

Mancing gelap2 ni dapat ke ikannya, bang..

Ini betul memancing tau...bukan 'mancing' gitu-gitu.
Aku ni jadi mangsa keadaan ni menemankan En. Suami. Katanya teman mancingnya bawa orang rumah juga.

Yela..aku pun ikut la...

Gigih En. Suami balik kerja dekat pukul 6 ptg tadi, lepas Maghrib bersiap untuk keluar..naik satu kereta temannya, singgah pasar malam beli udang..

Sekarang dah pukul 11.50 malam..

Esok tak nak kerja ke diorang ni...

Gigih...sangat gigih...

Aku tabah...sangat tabah...

I lebiu, abang...janji abang bahagia dan masuk kerja awal esok...

♥♥♥

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)